8.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024

Pățania unei clujence cu cei de la Altex și o ”țeapă” dată de Black Friday: „Cei de la Protecția Consumatorilor ar trebui numiți protecția prestatorului”

Publicat peO clujeancă s-a luptat cu cei de la Altex timp de trei luni pentru a-și recupera banii plătiți pentru o mașină de spălat ce nu i-a mai fost niciodată livrată.

Mașina de spălat a fost plătită, dar când să o primească Tunde Kristina a aflat că este deteriorată, așa că a returnat-o. De acolo a început o telenovelă, în care banii i-au fost ”sechestați” de Altex, fără ca alt produs similar să poată fi livrat, pentru că nu mai era pe stoc. 

Clujeanca a apelat și la Protecția Consumatorilor, dar degeaba, pentru că nu s-a făcut nimic.

As dori sa relatez în următoarele rânduri o întâmplare pe care am trait-o pe pielea mea cu firma Altex Cluj care de black Friday avea în promoție o mașină de spălat Gorenje pe care eu că și client am cumparat-o pe data de 10 noiembrie 2023 cu banii jos doar că nici mașina nu am primit-o iar banii au stat la dânșii până în 7 februarie 2024. De ce? Pai pt că la momentul cumpărării am plătit și…Sursa: www.stiridecluj.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri