7.3 C
București
vineri, 24 martie 2023

Patru zodii care se despart de persoana iubită, dar încep alte relații în luna aprilie. Nativii au noroc în dragoste

Publicat pe  • Patru zodii care se despart de persoana iubită, dar încep alte relații în luna aprilie
  • Nativii cunosc dragostea adevărată

Norocul în dragoste apare pentru unii nativi chiar atunci când se aștepta mai puțin. Pentru zodiile care trec printr-o perioadă mai complicată pe plan sentimental, luna aprilie vine cu multe surprize și cu posibilitatea de a se îndrăgosti din nou.

Zodiile care se despart, dar încep alte relații, în luna aprilie

Berbec

Printre nativii care au noroc în dragoste se numără nativii Berbec. Pentru ei, astrele se aliniază, ceea ce înseamnă că luna următoare pot cunoaște pe cineva care să le readucă, din nou, zâmbetul pe buze.

În general, acești nativi nu vor arată că suferă după o despărțire, din contră. Berbecii își doresc să se facă remarcați și să se simtă apreciați, ceea ce se va întâmpla din luna aprilie.

Fecioară

Și nativii Fecioară au parte de surprize pe plan sentimental. Precauți din fire, mai ales după o despărțire, această zodie preferă să facă o pauză de la relații și să își dedice timpul altor activități.

Lucrurile pot sta diferit în perioada următoare, asta pentru că nativii Fecioară pot începe o poveste de dragoste, chiar atunci când se așteptau mai puțin.

Capricorn

Conservatori din fire, inclusiv atunci când vine vorba de planul sentimental, nativii Capricorn preferă să nu arunce într-o relație până nu sunt convinși 100% de intențiile persoanei respective.

În următoarea perioadă, acești nativi pot să renunțe la atitudinea distantă, căci de multe ori se spune că nu știu cum să își exprime dragostea, și să se facă observați cu ușurință. O persoană din anturajul lor le poate mărturisi sentimentele.

Pești

Peștilor nu le ia prea mult să se îndrăgostească, mai ales în perioada următoare, atunci când devin mai prietenoși și plăcuți în grupul de prieteni.

Atitudinea lor deschisă îi va determina pe ceilalți să îi considere persoane sociabile și pot să își facă ușor relații.

Citește și: Trei zodii urmărite de ghinion în luna aprilie. Nativii trebuie să fie atenți la semnele din jurul lor

Sursa: spynews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri