25.5 C
București
miercuri, 6 iulie 2022

Patru zodii care sunt entuziasmate la prima întâlnire, dar se despart rapid

Publicat pe  • Patru zodii care se îndrăgostesc repede și se despart la fel de repede
  • Ce nativi se entuziasmează ușor

Pentru patru zodii dintre cele douăsprezece este foarte ușor să se îndrăgostească, dar la fel de ușor le este să se despartă. Pe cât de rapid se entuziasmează, pe atât de simplu se ajunge la despărțire în relații. Acești nativi sunt puțin grăbiți în dragoste.

Patru zodii care sunt entuziasmate la prima întâlnire, dar se despart rapid

Cele patru zodii despre care vorbim sunt cele care iubesc iubirea și sentimentul în sine, iar acest lucru îi aduce de multe ori în situații nedorite. Adesea, declară că și-au găsit dragostea vieții, doar ca să realizeze două săptămâni mai târziu că erau departe de adevăr.

Vărsător

Vărsătorul este primul pe listă, dar el poate fi la extreme. Are momente în care este rece ca gheața, dar atunci când simte că se potrivete cu cineva, uită că mai există alte lucruri în jur și e în stare să înceapă o relație după prima conversație.

Săgetător

În cazul Săgetătorului, lucrurile sunt mai complicate. La fel ca Vărsătorii, au perioade când uită complet de latura amoroasă, dar atunci când sunt „în căutări” se entuziasmează foarte repede și au impresia că și-au găsit alesul la fieccare două săptămâni

Balanță

Balanța se bucură atât de mult de perioada de început, încât nu ar vrea să se termine niciodată. Astfel, atunci cântd trece euforia de la început, acești nativi sunt adesea pregătiți să pună capăt relației și să treacă la altceva mai palpitant.

Berbec

Berbecilor le palce să vâneze, iar atunci când vânătoarea prezentă și plăcută se simt în al nouălea cer. Lucrurile se schimbă radical atunci când intervine monotonia. Vor căuta o nouă pradă.

Citește și: Cea mai geloasă zodie. Face dintr-o relație un coșmar și te urmărește pas cu pas

Sursa: spynews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri