25.9 C
București
miercuri, 10 august 2022

Paula Chirilă, certată de publicul emisiunii Mireasa. Actrița a fost trasă la răspundere la Xtra Night Show: „S-a luat de doamna Dana” / VIDEO

Publicat pe  • Paula Chirilă, criticată pentru afirmațiile ei de la Mireasa.
  • Ce a deranjat-o pe o fană înfocată a show-ului

Paula Chirilă a fost certată de publicul emisiunii Mireasa, pentru comentariile ei la adresa doamnei Dana. Situația a fost dezbătută la Xtra Night Show, iar una dintre telespectatoarele fidele ale competiției matrimoniale, care a fost deranjată de afirmațiile actriței, a intervenit în direct.

De ce a fost certată Paula Chirilă de publicul emisiunii Mireasa

După ce i-a fost adusă la cunoștință supărarea publicului, în special a telespectatoarei Angela Leahu, Paula a rămas la aceeași părere. Actrița a explicat de ce a făcut acele afirmații și și-a susținut părerea în continuare.

Nu m-am luat de doamna Dana. Eu am spus așa: nu am nicio problemă că doamna nu e de acord cu alegerea fiului, n-a fost frumoasă modalitatea în care i-a arătat fiului că nu este de acord cu alegerea lui. L-a făcut cu ou și cu oțet, l-a făcut în toate felurile, a șters cu el pe jos la televizor”, a explicat Paula Chirilă, la Antena Stars.

Ce i-a transmis telespectatoarea

Potrivit moderatorului Dan Capatos, telespectatoarea Angela Leahu este o gospodină recunoscută în zona ei, pe care o știu personal multe vedete. Femeia a intrat în direct și a explicat ce a deranjat-o la comentariile Paulei, cu mențiunea că nu este supărată pe ea.

„În viața mea nu mă pot supăra pe o așa doamnă, dar doamna Dana are dreptate (…) Eu chiar câteodată mă mir cum are așa multă răbdare”, a spus telespectatoarea.

Cu toate acestea, actrița a rămas la părerea ei și a tras concluzia că telespectatoarea a ratat câteva ediții importante din emisiune și nu a văzut incidentul care a făcut-o pe ea să facă acele comentarii despre doamna Dana.

Citește și: Ce relație are acum Paula Chirilă cu fostul soț. Prezentatoarea TV și Marius Aciu au divorțat în urmă cu patru ani

Sursa: spynews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri