28.8 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023

Paula Seling, dezvăluiri emoționante despre cum i-a afectat divorțul relația cu fiica ei: „Dorinţa mea este ca ea să aibă o copilărie fericită”

Publicat peViața Paulei Seling s-a modificat radical în momentul în care a venit pe lume fiica ei Elena. Artista și-a pus sufletul pe tavă în fața jurnaliștilor de la OK!. Aceasta a vorbit despre relația pe care o are cu fiica ei și despre schimbările majore pe care le-a trăit în ultima perioasă. Paula Seling a trecut printr-un divorț care a lăsat ecouri în viața ei și a fiicei ei. Totuși artista a mărturisit că nu exclude ideea de a-și reface viața amoroasă, cu toate că sufletul ei pereche este Elena.

Citește și: Paula Seling, detalii neștiute despre relația cu fiica sa, după divorțul de Radu Bucura. ”Mă străduiesc să fac tot ce pot”

Întrebată despre cum era Paula Seling atunci când avea 9 ani, aceasta a dezvăluit că era un copil extrem de muncitor.

„Eram în clasa a treia şi studiam zilnic la pian, munceam enorm pentru că eram la Şcoala de Arte din Baia Mare. Nu aveam atât de mult timp liber, cu excepţia vacanţelor, când mergeam la bunici şi mă răzbunam pe toată situaţia. În rest, eram un copil normal, foarte timid, cu uşoare complexe, pentru că eram pistruiată şi aveam senzaţia că ăsta e un defect. Dar, crescând, mi-am dat seama că este o particularitate foarte faină şi acum mă bucur când stau la soare şi-mi revin pistruii”, a declarat artista.

Aceasta a spus că Elena este sufletul ei pereche și că se regăsește în foarte multe lucruri din comportamentul acesteia.

„În foarte multe lucruri. În cât de afectuoasă e, în cât e de puternică, de ambiţioasă, de iubitoare, de bună. Mi-au spus doamnele de la after-school că e foarte darnică şi că mereu împrumută din rechizitele ei celor care au nevoie”, a mai adăugat Paula Seling.

Interptreta a povestit că medicina a fost prima ei dragoste, însă a ales să urmeze o altă pasiune și anume muzica.

„Pasiunea mea pentru medicină a rămas, însă a intervenit o altă pasiune, cea pentru muzică. Iniţial, a intervenit radioul, unde m-am angajat prima oară şi unde făceam o emisiune în care puneam muzică. După care m-am gândit ce aş putea face mai departe, mai ales că mi se spusese că am o dicţie foarte bună, aşa că am dat admitere la Facultatea de Jurnalism, am terminat-o, dar n-am şi profesat”, a explicat aceasta.

Cât despre care a fost cea mai mare temere a ei în poziția de mămică, aceasta a dezvăluit că își dorește să nu îi dăuneze în vreun fel. Mai mult, aceasta a mai vorbit și despre ce impact a avut divorțul în viața micuței.

„Să nu fac ceva care să-i dăuneze, să n-o răsfăţ prea mult sau să nu fiu prea strictă. Dorinţa mea cea mai mare este ca ea să aibă o copilărie fericită, un reper în viaţa ei de adult. Lumea Elenei nu s-a împărţit în două. Noi suntem foarte prezenţi în viaţa ei, discutăm ce-i mai bine pentru ea, ne sfătuim, ba chiar uneori ne întâlnim toţi trei. Lumea ei este la fel, ba chiar îi place mult că există anumite…Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri