17.7 C
București
duminică, 2 octombrie 2022

Pe copii îi așteaptă un weekend cu surprize la Iulius Town

Publicat pe


În ultimul weekend din luna martie vor avea loc o serie de evenimente pentru toate vârstele, la Iulius Town.

Copiii sunt așteptați la Teatrul de păpuși, unde vor afla despre „Aventurile unui pinguin”, iar colecționarii vor găsi piese cu patina timpului.

Colecționarii sunt așteptați de iubitorii obiectelor vremurilor trecute cu piese vintage, la Târgul de Artă și Antichități. De vineri până duminică, 25 – 27 martie, atmosfera din zona Iulius Expo va fi de „five o’clock tango and tea”, unde patefoanele vor cânta jazz, anticarii vor expune piese de numismatică, colecții de ziare și cărți, dar și piese de mobilier în stil baroc, bijuterii cu povești incredibile și multe altele.

Duminica este despre lumea magică a copilăriei în Iulius Mall. La demisol, în piațeta Splend’or, cei mici vor putea să „călătorească” împreună cu un pinguin haios și să afle aventurile prin care trece. Păpușile vor urca pe scenă începând cu ora 11.00.

După ce descoperă „Aventurile unui pinguin”, copiii sunt așteptați la Energy Kids Family Center, cel mai mare spațiu de joacă interior din România. Printre atracțiile locației se numără toboganele, peretele de cățărat, trambulinele, mingile de zorbing și alte zone, unde distracția atinge cote maxime. În timp ce copiii se joacă și își fac prieteni noi, părinții se pot relaxa în zona de cafenea.

Sesiunile de distracție sunt completate și de caruselul venețian etajat, care îi va duce pe cei mici în tărâmul poveștilor. Vino împreună cu copilul tău să descoperiți ceșcuțele rotitoare și căluții care se balansează!

Sursa: debanat.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri