23.5 C
București
sâmbătă, 13 august 2022

”Pensatul” a predat Brigada Antitero a SRI ucrainenilor!

Publicat pe


Ți-e scârbă de servilismul anumitor structuri ale statului român. Cele care nu fac decât să îi convingă și mai mult pe românii care le plătesc salariile nesimțite că nu suntem decât o ”Colonie” ! Plină de ”slugi” care, cu cât sunt mai sus cocoțați pe funcții, cu atât se ploconesc mai adânc în fața străinilor!

Oamenii generalului Rădulescu nu mai fac controale antitero pe Otopeni!

Culmea fiind însă că ditamai generalii făcuți la ”apelul bocancilor” și la vârste la care încă le este frică să iasă singuri pe stradă au ajuns ”slugile” până și a refugiaților ucraineni! Cei care nu mai sunt supuși niciunui control antitero pe Aeroportul Otopeni! În timp ce românii sunt ”puricați” la sânge și nu au voie cu un ruj, o sticlă pe jumătate goală de apă plată sau un breloc suvenir!

Dorine, ăștia sunt luptători?

În schimb, unii călători se vântură de colo – colo, cu sticle sau alte obiecte în mâini, în timp ce ”luptătorii” antitero ai Serviciului Român de Informații flutură automatele în fața unor bieți copii care nu vor să se despartă de un suc la PET. De ce? Pentru că sunt români! În timp ce toți cei care nu mai sunt supuși niciunui fel de control antitero – unul absolut obligatoriu de altfel, fără niciun fel de excepție! – se declară verbal refugiați ucraineni! Acum, noi înțelegem că șeful Brigăzii Antitero, ditamai generalul Dorin Rădulescu  este un om ocupat. Cu șuetele și combinațiile cu fostul acoperit din presă, Ovidiu Marincea. Cu scăparea tatălui său din dosarele penale de la DIICOT în care acesta a ”ars” în stânga și dreapta cu semnături falsificate… Cu programarea orelor de pensat și epilat – la fel ca majoritatea ”luptătorilor” antitero din subordinea sa – la saloanele de cosmetică la modă. Dar chiar așa…? Voi cui ați depus jurământul militar? În fața statului român sau a celui ucrainean? Cât de inconștienți să fiți încât să nu faceți niciun control antitero, la îmbarcarea pe Aeroportul Otopeni, celor care se va dovedi totuși mai încolo cât de ”refugiați” au fost sau nu! Și de data asta degeaba o să plângeți iarăși – știți voi unde! – ca niște ”luptători pensați” ce sunteți, că vă strică ”băieții răi” de la ”NAȚIONAL” programările de la cosmetică. Pentru că pur și simplu trebuie să înțelegeți că tot ceea ce faceți acum pe Otopeni este o vulnerabilitate majoră la adresa siguranței naționale, generale Dorin Rădulescu! Șeful Brigăzii Antitero a SRI! ”Pensatule” !!!

Sursa: www.national.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri