15.6 C
București
miercuri, 4 octombrie 2023

Pentru cine vorbește Sighiartău? M. Ciolacu poartă ghinion. În coaliţie, lucrurile nu mai funcţionează!

Publicat pe
Robert Sighiartău este de părere că premierul Marcel Ciolacu poartă ”ghinion”.  Cu referire la recenele evenimente. ”Nu vrea să fie critic şi să profite de tragediile care au fost, dar ”e clar cu ochiul liber că de când a venit domnul Ciolacu zici că avem ghinion”.

Apoi este nemulțumit și pentru că, spune el, vicepreşedinţii PNL nu au ştiut de anunţul premierului  privind asumarea răspunderii Guvernului pe măsurile fiscale. În fine, în această coaliţie, lucrurile nu mai funcţionează cum ar trebui să funcţioneze, a fost concluzia  deputatului liberal.

”Asta este clar şi se vede cu ochiul liber că lucrurile nu merg într-o direcţie neapărat bună, nu o spun eu, o spun sondajele. Această coaliţie a dăunat PNL, pentru că se vede în sondaje. Nu numai că PNL şi-a construit în timp un mesaj anti-PSD şi în antiteză cu PSD, pe toate liniile, în special pe cele economice, având o viziune de dreapta dar şi pentru că modul de a face politică este diferit. Poate şi acesta este motivul pentru care ei se bucură constant de un 30% sau de aproximativ 2 milioane de voturi, este bazinul tradiţional. Vine de la modul lor de organizare, de la faptul că baronii lor judeţeni, locali au structură de resursă umană, de numire a oamenilor. (..) E clar că sunt mai bine organizaţi din punctul acesta de vedere. Iar PNL suscită interesul electoratulu prin lideri, prin politici publice, prin direcţia şi istoria pe care a avut-o. În acest moment, lucrurile nu stau foarte bine pentru PNL şi nici pentru guvernare”, a afirmat Sighiartău în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News.

”În această coaliţie, lucrurile nu mai funcţionează cum ar trebui să funcţioneze, există frustrare în rândul membrilor PNL, în special a liderilor judeţeni, a preşedinţilor de CJ, a oamenilor care aduc voturi pentru PNL, că la nivel naţional partidul nu este reprezentat cum trebuie şi în negocierile cu PSD partidul pierde”, a conchis Sigartău.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.

Sursa: www.cotidianul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri