1.6 C
București
joi, 1 decembrie 2022

Pepeni putreziți, din care ieșea o spumă urât mirositoare, într-un supermarket din Vaslui

Publicat peS-au retras de la comercializare peste 350 de kilograme de fructe, iar locul a fost igienizat pentru că exista pericol ca bacteriile să se răspândească.

Magazinul a fost amendat cu 10.000 de lei.

Echipa de inspectori de la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentului (DSVSA) Vaslui a fost coordonată de directorul instituției, dr. Mihai Ponea.

Pepeni putreziți, cu spumozități

„La o sesizare venită din partea unor clienți, o echipă de inspectori a descins în magazinul Lidl de la intrarea în Vaslui și au depistat un lot de pepeni putreziți, cu spumozități pe suprafața acestora, din care curgeau lichide pe pardoseala magazinului urât mirositoare. Am decis confiscarea întregii cantități de 350 de kg de pepene și am dispus igienizarea locului unde erau depozitați, fiindcă există pericolul răspândirii de bacterii urât mirositoare.

Am dispus, totodată, amendarea magazinului cu suma de 10.000 de lei și le-am trasat o serie de recomandări pentru a preîntâmpina astfel de situații. În toată această perioadă noi vom intesifica controalele”, a spus acesta, potrivit vremeanoua.ro.

Sursa: www.antena3.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri