-0.6 C
București
luni, 30 ianuarie 2023

Peste 170 de oameni au rămas blocaţi pe aeroportul din Timişoara

Publicat pePeste 170 de oameni au rămas blocaţi pe aeroportul din Timişoara. Cursa aeriană care trebuia să-i ducă în Germania nu a mai ajuns în România deoarece nu a putut decola din Marea Britanie.

Un număr de 20 de zboruri către şi din România au fost anulate de operatorul aerian Wizz Air în urma condiţiilor meteorologice nefavorabile din Regatul Unit.

„Ninsorile abundente şi condiţiile meteorologice nefavorabile (ceaţă îngheţată) au fost întâlnite în Regatul Unit în data de 11 decembrie, ceea ce a dus la întreruperi majore ale transportului public de la sol, precum şi în rândul tuturor companiilor aeriene care zboară în şi dinspre Marea Britanie.

Întreruperea transportului public local de la sol a împiedicat personalul aeroportului (de exemplu, agenţi de control de securitate, agenţi de handling la sol, personal de dezgheţare a aeronavelor) să ajungă la locul de muncă, în timp ce peste 10 centimetri de zăpadă s-au acumulat pe piste şi alte părţi ale aeroporturilor, împiedicând companiile aeriene să decoleze sau să aterizeze pe mai multe aeroporturi din Marea Britanie.

Wizz Air a fost, de asemenea, afectată de aceste circumstanţe neaşteptate şi, din păcate, a fost nevoită să anuleze sau să amâne cu mult unele dintre zborurile sale către şi dinspre aeroporturile Londra Luton şi Londra Gatwick”, precizează operatorul aerian low cost.

Citiţi şi: Un român și-a rupt pașaportul pe aeroportul Luton din Marea Britanie | „Ani-lumină îți trebuie, mă, să ajungi cine sunt eu!

 

Sursa: www.antena3.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri