29.2 C
București
vineri, 30 septembrie 2022

„Petrov” Băsescu, terorizat din nou de Marian Căpățână. Ce i-a scris contestatarul pe garduri

Publicat pe


Traian Băsescu „s-a trezit” din nou cu gardul casei sale vandalizat. Vinovat? Acelaşi Marian Căpățână. Omul care a scris ieri pe pereții vilei RA-APPS în care încă locuiește Traian Băsescu a revenit și astăzi cu un mesaj. Dacă ieri cerea ca Băsescu să îi dea banii înapoi, azi, Căpățână a scris „Petrov, nu mai jignii. Fii bărbat”.

Rămâne de văzut dacă SPP a cerut sau nu asistență, întrucât serviciul a decis să retragă protecția oferită președintelui, în urma deciziei ÎCCJ care a stabilit, defitiniv, că Băsescu a colaborat cu Securitatea.

Căpățână a zis că vrea să înveţe să facă graffiti

Vreau să învăț să fac graffiti și o să urmeze și alte persoane cărora să le fac graffiti. După 32 de ani de așa-zisă democrație și capitalism sălbătic au ajuns pensionarii din România să aibă facturile la utilități mai mari decât pensia.

Prima datorie pe care o are acest individ este să le explice celor 5 milioane de români care au plecat în pribegie în afară de ce a îngăduit acest lucru, distrugând capitalul românesc. Eu de asta, o lună de zile, voi învăța să fac graffiti. Va urma și Victor Ponta și alți indivizi penibili ai politicii românești”, a spus Marian Căpăţână.

Băsescu l-a făcut laş

Traian Băsescu a reacționat imediat:

Dacă observați, vedem unu care se dă bărbat și defapt e de o lașitate cumplită. A așteptat să plec eu de acasă după care știind că înăuntru sunt 3 copii minori și soția s-a dus să-și arate bărbăția vandalizand gardul locuinței.

În mod categoric Căpățână recurge la un șantaj. Ieri cerea 300.000 de euro, nu și-a găsit omul pe care să-l șantajeze. Nu am nimic a comenta decât că suntem în față unui om de o lașitate cumplită. Profită că nu eram acasă și scrie pe garduri”.

Sursa: www.national.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri