9 C
București
duminică, 25 septembrie 2022

Philip Morris donează 200.000 de dolari pentru Satul Speranţei | Campanie Antena 3 şi Fundaţia Mereu Aproape pentru refugiaţii din Ucraina

Publicat pe


Antena 3, în parteneriat cu Fundația Mereu Aproape și IGSU, construiește Satul Speranţei! Este o amplă acțiune de implicare civică, în ajutorul copiilor și femeilor nevoiți de război să-și abandoneze casele.

„Noi am încercat de la început să sprijinim eforturile umanitare care se fac în toate ţările care sunt la graniţă cu Ucraina. Philip Morris a anunţat că va dona 10 milioane de dolari în mai multe tranşe. Ele se adresează unui număr de 15 organizaţii neguvernamentale din Ucraina, Moldova, Polonia, Slovacia, Ungaria şi România. În România am alocat deja 500.000 de dolari şi vor urma şi alte tranşe şi mă bucur să spun că pentru acest proiect, pentru Satul Speranţei organizat de Fundaţia Mereu Aproape, vom dona o sumă de 200.000 de dolari şi vreau să le mulţumesc celor de la Mereu Aproape că s-au gândit să facă acest proiect atât de necesar şi îi invit pe telespectatorii dumneavoastră să îl susţină prin donaţii la numărul de SMS şi desigur şi alte companii care pot face acest lucru”, a declarat Dragoş Bucurenci, Director External Affairs – Philip Morris România.

Satul Speranței va fi adăpostul sigur în așteptarea întoarcerii acasă! 60 case modulare pentru 240 de persoane vor fi ridicate de Antena 3 și administrate de IGSU în municipiul Rădăuți, județul Suceava.

Totul, cu ajutorul Fundației Mereu Aproape și al donatorilor. La câțiva kilometri de graniţa cu Ucraina, Satul Speranței poate asigura un spațiu de cazare mai confortabil, decât cel din corturi, pe termen scurt, mediu și lung, pentru copii și femei din Ucraina, refugiați de război.

Casele modulare vor fi utilate și mobilate. Racordat la utilități, apa, curent electric, satul va asigura confortul pentru o mai ușoară adaptare cu noua lor viață spre care i-a împins războiul.

Puteți face parte din acest proiect amplu și care va demonstra încă o dată solidaritatea și generozitatea noastră, a românilor, în moment de grea încercare! 

Puteți dona în conturile Fundației Mereu Aproape, atât în lei cât și în euro, în următoarele conturi:

DONAŢII – CONT LEI | RO05BRDE450SV07295334500

DONAŢII – CONT EURO | RO31BRDE450SV23761534500

De asemenea, donaţii se pot face şi pe fundatiamereuaproape.ro.

Cel mai simplu, însă, puteți dona câte 2 euro la numărul special 8831*, printr-un sms cu textul „Satul Speranței”.

*Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În rețelele Telekom România Mobile și Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reținut la achiziționarea creditului. Pentru donațiile de pe cartele preplătite, în rețeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA. În rețeaua DigiMobil, numărul 8831 este disponibil doar pentru abonați și nu se percepe TVA pentru donații. Numarul nu are recurenta!

Sursa: www.antena3.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri