20.8 C
București
marți, 21 mai 2024

Piedone cere Parlamentului să plătească Primăriei Sectorului 5 o parte din veniturile provenite din chirii şi activităţi comerciale: „Dacă nimeni nu este mai presus de lege, atunci…”

Publicat pePrimarul Sectorului 5 Cristian Popescu Piedone anunţă pe pagina sa de Facebook că solicită Parlamentului, a cărui clădire se află pe raza acestui sector, să plătească o parte din veniturile din chirii şi activităţi comerciale către bugetul local al primăriei de sector.

„Dacă nimeni nu este mai presus de lege, atunci… Parlamentul României trebuie să plătească o parte din veniturile provenite din afaceri către cetăţenii Sectorului 5!!! Când mi-a fost cel mai greu în viaţă, o parte însemnată dintre cetăţenii Sectorului 5 m-au ridicat, m-au curăţat de ura unor politicieni de tavernă, au ignorat păpuşarii politicii anti-oameni şi… mi-au oferit încrederea şi inima lor!

Citeşte şi: Diana Şoşoacă, interesată de o candidatură la Primăria Iaşiului: „Cu un naţionalist ca mine, ar putea deveni cel mai important oraş al ţării”

Piedone… Nu-i uită şi n-o să-i uite toată viaţa lui! Piedone… Nu uită nici că şleahta…Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri