11.7 C
București
sâmbătă, 1 aprilie 2023

Plajă desemnată drept „cel mai rău loc de pe pământ”. Turiștii sunt avertizați să stea departe. Unde se află

Publicat pe


O plajă din Europa a fost catalogată drept „cel mai rău loc de pe pământ”. Locul a adunat o mulțime de recenzii negative ăe TripAdvisor.

 

Plaja catalogată drept „cel mai rău loc de pe pământ” se află în stațiunea Southend-on-Sea din  Regatul Unit al Marii Britanii.

Turiștii au fost avertizați să stea departe de această plajă cândva considerată „o bijuterie” a stațiunilor de pe litoralul britanic.

Jubilee Beach din Southend a fost plasată de „Surfers Against Sewage” („Surferi împotriva apelor uzate”) pe lista celor 70 de zone din Marea Britanie în care turiștilor nu le este recomandat să meargă.

În urma unei ploi abundente care a avut loc recent, o deșeurile din rețeaua de canalizare au fost revărsate lângă plajă, conform DailyMail

Citește și


atac rechin

Dar Jubilee Beach, cunoscută și sub numele de City Beach, s-a confruntat cu mai multe probleme de-a lungul anilor.

Pe „lista celor mai bune lucruri de făcut în Southend-on-Sea”, publicată pe site-ul TripAdvisor, vizitarea acestei plaje se clasează pe ultimele locuri, cu o medie de trei stele din cinci și cu 82 de recenzii.

În timp ce unii dintre cei care au vizitat-o au spus că este o „locație frumoasă și liniștită” și că are „o priveliște și o ambianță frumoasă„, mulți alții au fost mult mai puțin impresionați.

„Cel mai rău loc de pe Pământ. Evitați plaja, evitați orașul, evitați oamenii”, a scris un turist care a fost pe această plajă.

„Mai mulți traficanți de droguri, consumatori de droguri și vagabonzi decât oriunde altundeva – un loc absolut abisal”, este un alt comentariu.

„Evitați această plajă: Când am ajuns am văzut multe steaguri roșii pe măsură ce înaintam”, se mai arată într-o altă recenzie.

„O mulțime de gunoaie pe plaje și pe trotuare, apă murdară cu plastic în ea și, în general, este pur și simplu o plajă proastă”, a mai spus un utilizator.

„Tipul de oameni care vin aici este probabil motivul pentru care nu m-aș mai duce niciodată”, este un alt comentariu.

 

Mulți utilizatori au remarcat că plaja este plină de gunoaie. Un turist a numit locul „cea mai murdară” plajă pe care a fost vreodată.Sursa: stirileprotv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri