4.3 C
București
marți, 29 noiembrie 2022

Plante care atrag dragostea și bunăstarea în casă. Sunt adevărate talismane norocoase

Publicat pe


Plante care atrag dragostea și bunăstarea în casă, de aceea este bine să le ai aproape. Este binecunoscut faptul că a avea plante acasă este este un lucru benefic pentru sănătate. Însă, anumite plante sunt adevărate talismane norocoase, deoarece atrag norocul și bunăstarea.

Iată ce fel de plante este indicat să ai acasă, chiar pe biroul tău pentru a spori belșugul. Acestea sunt ușor de îngrijit, prosperă în interior și sunt potrivite chiar dacă locuiești într-un apartament, fără prea mult spațiu.

Plante care atrag dragostea și bunăstarea în casă

Bambus

Bambusul este cunoscut pentru proprietățile sale de a atrage bucuria și bogăția. Oferă protecție, noroc și îndeplinește dorințele. Se spune că bambusul ajută la creșterea flexibilității mentale și la creșterea spirituală. De asemenea, despre bambus se mai spune că ajută oamenii să dezvolte talente artistice și încurajează sănătatea organismului. Dacă ai stări de depresie, bambusul este o plantă grozavă pe care e bine s-o ai în casă, deoarece te poate ajuta să te simți mai echilibrată.

Caprifoi

Caprifoiul aduce bani în casa ta și oferă protecție. Unii oameni cred că zdrobirea florilor și așezarea lor pe frunte poate stimula puterile psihice. Mirosul de caprifoi te ajută să îți ascuți și intuiția. Pe lângă faptul că are un parfum absolut incredibil, caprifoiul are și un nectar comestibil delicios.

Trandafiri în miniatură

Se spune că trandafirii au cea mai mare vibrație dintre toate florile de apartament. Pe lângă faptul că au un aspect deosebit, trandafirii atrag dragostea, vindecarea și norocul. Oferă protecție și ajută la divinație de tot felul.

Trandafirii mari ar putea avea dificultăți să crească în interior, dar trandafirii în miniatură reprezintă o alegere ideală pentru spații restrânse. Aceștia sunt destul de rezistenți și la fel de frumoși ca și trandafirii mai mari. Trandafirii în miniatură pot sta înăuntru pentru o vreme, dar în cele din urmă vor trebui să stea și afară pentru mai mult soare.

Vezi ce fel de trandafir și se potrivește, în funcție de semnificația culorii. Alb înseamnă purificare, vindecare și energie pozitivă. Alb cu detalii roșii reprezintă devotament și pasiune. Trandafirii portocalii înseamnă pace, spiritualitate și prietenie, iar cei roz, dragoste, dulceață, distracție și joacă.

Orhidee

Orhideele sunt unele dintre cele mai potrivite flori pentru a fi crescute în interior. Nu doar pentru că sunt frumoase, ci și pentru că sunt atât de ușor de îngrijit. Orhideele atrag dragostea, liniștesc frământările sufletești și adâncesc prieteniile. Grecii antici asociau orhideele cu fertilitatea și virilitatea, ceea ce le face un cadou grozav pentru proaspeții părinți.

Rozmarin

Rozmarinul mărește puterea de concentrare, te poate ajuta să te odihnești mai bine și te menține mereu tânără. Această plantă atrage dragostea, are proprietăți de protecție și de purificare și ajută la vindecarea stărilor de anxietate. De asemenea, despre rozmarin se spune că ține la distanță spiritele rele.

Un alt lucru foarte bun despre rozmarin este că poate fi gustat oricând, deoarece poate fi folosit și la gătit. În plus, îmbunătățește memoria și starea de spirit, ameliorează durerea și îți poate împrospăta respirația.

Citește și 5 plante de apartament care înfloresc tot timpul anului. Nu țin cont de anotimpuri

Sursa: www.ego.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri