14.2 C
București
luni, 15 aprilie 2024

PNL-istul Virgil Popescu, postare bizară: A lăudat cooptarea unor AUR-iști și a acuzat PSD că „înseamnă stagnare”, deși partidul său e cu PSD la guvernare (FOTO)

Publicat peFostul ministru PNL Virgil Popescu a anunțat, joi, că organizația PNL Strehaia e „mult mai puternică” după ce a absorbit filiala AUR Strehaia. Popescu a mai spus că „AUR Mehedinți este de fapt o anexă a PSD-ului” și că „PSD înseamnă stagnare”. Asta deși partidul său e la guvernare fix cu PSD

Virgil Popescu, bucuros că PNL a cooptat niște AUR-iști

„Echipa liberală de la Strehaia este de astăzi mult mai puternică! Președintele AUR Strehaia Dan Molea împreună cu membrii organizației s-au alăturat organizației PNL Strehaia, după ce s-au convins că AUR nu este un partid serios, care să vrea binele cetățenilor!

Dan Molea își dorește foarte mult să dezvolte orașul Strehaia și a acceptat provocarea de a fi candidatul la primărie la alegerile de anul acesta.

Din partea mea și a echipei PNL Mehedinți va avea parte de toată susținerea și expertiza necesară pentru a demara și continua o serie de proiecte importante, pe care…Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri