11.5 C
București
duminică, 19 mai 2024

Podul Brăila : CNAIR recepționează investiția doar după finalizarea lucrărilor și remedierea problemelor cu asfaltul vălurit și infiltrațiile din blocurile de ancoraj. ,,Siguranța circulației nu este pusă în pericol”

Publicat pe


CNAIR va recepționa podul peste Dunăre de la Brăila doar la finalizarea lucrărilor și în condițiile de calitate din contract, conform unui comunicat de presă transmis marți, 6 februarie 2024. De asemenea, Compania de Drumuri dă noi asigurări privind siguranța circulației pe pod, dar admite problemele cu infiltrațiile din blocurile de ancoraj care încă nu au fost remediate. Explicațiile vin după ce publicația defapt.ro a descris problemele de calitate de la pod care a fost ,,inaugurat” la cel mai înalt nivel în iulie 2023, la solicitarea constructorului, dar fără ca lucrările să fie terminate. Totuși, Compania de Drumuri nu reușește să explice cum s-au executat lucrări neconforme sub monitorizarea consultantului (inginerul supervizor) și a inginerilor CNAIR din UIP (unitățile de implementare).

,,Deschiderea traficului pe Podul de la Brăila s-a realizat cu respectarea HG 845 din 2018, cât și a Planului de management al traficului realizat de…Sursa: economedia.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri