10.6 C
București
miercuri, 5 octombrie 2022

Poli încheie cu stângul sezonul regulat și se va lupta pentru evitarea retrogradării

Publicat pe


Ultima impresie contează, însă Poli Timișoara nu s-a remarcat la ultimul meci înainte de play-out. Echipa lui Croitoru a pierdut acasă cu 1-2 partida cu Hermannstadt.

A fost un joc echilibrat, în care Poli a ratat câteva șanse bune, inclusiv la 0-0, dar și la 1-2, în timp ce Sibiul a ținut bine de mijlocul terenului și a punctat atunci când a fost nevoie. Oaspeții vor continua lupta pentru revenirea în prima ligă, în timp ce bănățenii, fără succes în 2022 va încerca să se mențină în Liga 2, după un campionat, per-total dezamăgitor.

Daniel Paraschiv a deschis scorul în minutul 33, iar Călin Popescu în minutul 46 a adus victoria echipei sale, între cele două reușite sibiene, Octavian Ursu marcând spectaculos cu un lob fantastic în minutul 44!

După meci, druckerii, care au revenit pe Știința, că atât se poate în Timișoara pe plan de infrastructură sportivă s-au dus în mod organizat la sediul CJT pentru a cere respect și condiții normale de a face sport în orașul de pe Bega.

Poli Timișoara: Păduraru – D. Radu, Mera (cpt.), Bocșan, Oanea – D. Andrei, R. Lazăr, Ignea, Oct. Ursu – Zaluschi, Gerbi. Au mai jucat Sîntean, Sofran, Iamandache, Vukoje.

Sursa: debanat.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri