1.1 C
București
joi, 1 decembrie 2022

Poli pierde amicalul de pe terenul campioanei

Publicat pe


SCM Poli a încheiat seria de trei meciuri în patru zile cu un joc împotriva formației Dinamo București. Campioana României a învins cu 34-26 (18-12), în sala proprie. Înaintea acestor partide, handbaliştii timişoreni pierdeau un joc şi câştigau altul, pe terenul Buzăului.

Reprezentanta țării noastre în Liga Campionilor a condus în cele mai multe momente ale jocului, însă repriza a doua a fost una echilibrată.

„Echipa s-a mișcat bine, în ciuda scorului final. Am reușit să punem în aplicare ceea ce am lucrat la antrenamente, dar ratările, inclusiv patru aruncări de la șapte metri, ne-au împiedicat să ne ținem aproape de campionii României. În plus, ne-au lipsit principalele „guri de foc”: Sadoveac, pe care l-am menajat, și columbianul Mosquera, care sperăm să primescă viza cât mai curând. Echipa este în creștere și lucrăm în continuare ca jocul să arate bine la finalul lunii, când începe campionatul. Toți nou-veniții au adus un plus grupului și asta mă bucură foarte mult”, spune Horvath Atilla, antrenor principal SCM Politehnica Timișoara

Marcatori SCM Poli: Chira 1, Trif 4, Sadoveac 2 (ambele din 7 metri, în rest nu a jucat), Fenici 3, Ignat 3, Cristescu 2, Marjanovic 3, Furak 6, Baican 1, Moldovan 1. Portari: Lazăr 10 intervenții din 29 de aruncări, Pal 6/21.

Alb-violeții continuă cu două partide de verificare în deplasare, vineri (ora 18.00) și sâmbătă (12.00), cu prim-divizionara KKFT Veszprem, ocupanta locului al zecelea în cel mai recent sezon al primei ligi maghiare.

Sursa: debanat.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri