5.2 C
București
marți, 28 martie 2023

POLITIC. Birocraţie redusă pe energie verde

Publicat peARAD. Iniţiativa deputatului liberal arădean Glad Varga pentru reducerea birocraţiei în cazul investiţiilor în capacităţi de producere a energiei verzi a primit aviz favorabil din partea Comisiei pentru mediu şi echilibru ecologic şi urmează să intre în dezbaterea Camerei Deputaţilor.

„După ce a fost adoptată de Senat, propunerea legislativă pe care am iniţiat-o alături de colegii mei din PNL pentru reducerea birocraţiei în cazul proiectelor de producere a energiei electrice din resurse regenerabile intră în procedurile de dezbatere din Camera Deputaţilor. Propunerea aflată astăzi pe ordinea de zi a şedinţei Comisiei pentru mediu şi echilibru ecologic a primit aviz favorabil.

Accelerarea procesului de dezvoltare a proiectelor de energie regenerabilă, accesul mai facil la sursele de finanţare disponibile şi implicit contribuţia la atingerea obiectivelor de mediu şi de dezvoltare asumate de România sunt câteva din argumentele cu care voi susţine adoptarea propunerii legislative”, a declarat Glad Varga, deputat PNL de Arad.

0
Comentarii


Citiți principiile noastre de moderare aici!

Sursa: www.aradon.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri