-0.1 C
București
miercuri, 1 februarie 2023

Polițist din Maramureş, arestat după ce a incendiat mașina unei persoane căreia îi împrumutase bani

Publicat peTribunalul Maramureş a admi joi propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a lui S.S.A., în vârstă de 24 de ani, poliţist, cercetat pentru distrugere şi instigare la acces ilegal la un sistem informatic.

Instanţa a reținut că polițistul, în data de 10 iulie 2022, însoţit de un alt bărbat, rămas neidentificat până în prezent, s-a deplasat cu un autoturism la locuința victimei. Bărbatul neidentificat a stropit cu motorină autoturismul parcat în faţa imobilului, aparţinând victimei, şi l-a incendiat, plecând ulterior de acolo.

„Fapta de distrugere a fost concepută şi săvârşită de inculpat în scop de răzbunare şi de constrângere, în contextul acordării de către acesta a unui împrumut martorului Z, cu implicarea martorului Y, şi a refuzului martorului Z de a-i restitui banii”, anunță Tribunalul Maramureș.

De asemenea, pe 1 august 2022, polițistul şi-a determinat un coleg să acceseze fără drept baza de date administrată de Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date, pentru a verifica datele din evidenţa auto ale unei persoane.

Hotărârea Tribunalului Maramureş poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare.

(sursa: Mediafax)

Sursa: jurnalul.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri