8.9 C
București
duminică, 27 noiembrie 2022

Polițiștii atrag atenția: ”Vă rugăm să conduceți prudent și regulamentar”

Publicat pe


Sursă foto: Facebook/Poliția Română

Polițiștii rutieri a făcut publice o serie de fotografii care expun accidentele care au loc pe șoselele din România, majoritatea cauzate de viteza excesivă în trafic.

Poliția Română atrage un nou avertisment cu privire la numărul alarmant de incidente, precizând, într-o postare distribuită pe contul de Facebook, că fac tot posibilul, prin intermediul videoclipurilor, fotografiilor sau sfaturilor să îi convingă pe șoferi că viața are prioritate.

În plus, foarte mulți conducători auto se supun unor riscuri enorme în momentul în care apasă pedala de accelerație.

Polițiștii rutieri: ”Cum am putea să vă atragem atenția?”

Încercăm prin cuvinte, fotografii, evenimente reale, iar următorul material le cuprinde pe toate trei! Să nu ne pierdem în detalii. Pentru că în momentul de față acest lucru nu l-ar mai afecta, conducătorul autoturismului avea exercitarea dreptului de a conduce suspendată pentru nerespectarea regulilor de depășire. Neadaptarea vitezei la condițiile meteo și nepurtarea centurii de siguranță au „condus” conducătorul auto pe ultimul drum”, se arată în comunicatul distribuit de reprezentanții Poliției Române.

Poliția Română: ”Nu păcălești doar senzorul centurii de siguranță cu acel mic artificiu, ci te păcălești și pe tine”

Un raport efectuat în urmă cu doar un an precizează că România înregistrează cel mai mare număr de morți în accidente rutiere, raportat la populație, în Uniunea Europeană.

În ciuda statisticilor sumbre, șoferii din România continuă să conducă cu viteză excesivă, consumă dorguri sau băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, iar mulți dintre ei au premise de conducere false.

Vă rugăm vizionați și fotografiile! Vă rugăm să conduceți prudent și regulamentar!”, au insistat polițiștii.Sursa: zin.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri