16.5 C
București
duminică, 4 iunie 2023

Polițiștii l-au arestat pe bărbatul care a lovit în plin femeia gravidă și a fugit de la locul accidentului. Ce pedeapsă riscă

Publicat pe


O femeie însărcinată în opt luni a fost lovită în plin de o mașină pe o stradă din București, iar șoferul a fugit de la locul accidentului! Totul s-a petrecut în timp ce femeia încerca să traverseze strada. Urmările au fost dureroase. Femeia a pierdut sarcina.

O femeie însărcinată în opt luni a fost lovită în plin de o mașină.

UPDATE sâmbătă, 28 ianuarie, ora 20:25. Conducătorul auto britanic de origine libiană a fost prins, pe aeroportul din Cluj, în timp ce încerca să fugă din România. Bărbatul își va petrece următoarele 30 de zile în închisoare, însă daca va fi găsit vinovat, acesta va sta 10 ani după gratii.

– Știre inițială –

Accident grav în București, unde o femeie gravidă a fost lovită de o mașină în timp ce încerca să traverseze strada. Șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului. Victima a ajuns la spital cu fractură de picior, iar medicii au făcut tot posibilul pentru a-i salva copilul nenăscut, însă acesta a decedat.

Tânăra era însărcinată în 33 de săptămâni, iar peste o lună de zile trebuia să nască. Medicii au infirmat-o însă că fătul a decedat în urma traumei suferite. Victima a ajuns seara trecută la Spitalul Pantelimon, în urma accidentului care a avut loc pe o stradă din Titan.

O femeie insarcinata in opt luni a fost lovita in plin de o masina

Șoferul vinovat a fost prins

Medicii au ținut-o toată noaptea sub supraveghere, însă în această dimineață, tânăra a pierdut sarcina. Șoferul, un cetățean străin, a fugit de la locul accidentului, însă a fost prins în această dimineață, pe aeroportul din Cluj, în timp ce încerca să părăsească țara.

„În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere, conducătorul autovehiculului a fost identificat în persoana unui bărbat, cetățean străin. Acesta a fost dat în consemn la punctele de trecere a frontierei, iar în cursul acestei dimineți, bărbatul a fost depistat în punctul de frontieră din aeroportul municipiului Cluj-Napoca, încercând să părăsească țara.

Persoana în cauză va fi preluată de polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere care vor proceda la conducerea acesteia la sediul unității de poliție, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale”, anunță poliția.

Sursa: www.impact.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri