21.3 C
București
duminică, 19 mai 2024

Polițiștii locali ies în STRADĂ / Sunt nemulțumiți că nu primesc spor pentru munca prestată în weekend şi de sărbătorile legale

Publicat pe


Sindicaliștii din cadrul Federației Naționale a Sindicatelor Unite din Poliția Locală anunță că vor organiza un protest, miercuri, în fața Guvernului României.

Polițiștii locali cer aplicarea condițiilor legale de muncă pentru această categorien respectarea normei de hrană și bani pentru zilele libere lucrate.

Federația Națională a Sindicatelor Unite din Poliția Locală România, afiliată la Blocul Național Sindical, arată că protestul va avea loc miercuri, între orele 10 și 13, în fața Guvernului României, mitingul fiind aprobat de Primăria Municipiului București.

Federația Națională a Sindicatelor Unite din Poliția Locală România solicită aplicarea condițiilor de muncă, prevăzute de Legea Poliției Locale nr. 155/2010, pentru polițiștii locali; acordarea valorilor normelor de hrană obligatorii, pentru personalul poliției locale conform Ordinului MDPLA nr. 893/2023, O.G. Nr.26/1994 și H.G. nr. 1474/2009 și acordarea unei…



Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri