15 C
București
luni, 13 mai 2024

Potrivit majorității ungurilor, lucrurile merg într-o direcție greșită, cei mai îngrijorați sunt din cauza corupției și a sănătății

Publicat pe


La sfârșitul lunii decembrie 2023 și la începutul lunii ianuarie 2024, 78% dintre unguri au fost de părere că lucrurile din țară au mers într-o direcție greșită, potrivit sondajului Ipsos, citat de portalul 24.hu și Nepszava.

Budapesta, UngariaFoto: Ferenc Isza / AFP / Profimedia

Deși aceasta este o îmbunătățire cu zece puncte procentuale față de sfârșitul anului 2022, prin acest sondaj de opinie au fost identificate doar două țări – Africa de Sud și Peru – în care oamenii sunt mai pesimiști.

Pe de altă parte, polonezii au devenit mult mai optimiști decât au fost după schimbarea guvernului, în timp ce în decembrie 2022, 84% credeau că lucrurile se mișcă în direcția greșită, în ultima perioadă doar 43% au asemenea opinii.

Potrivit sondajului, se constată o îmbunătărie în ceea ce privește atitudinea oamenilor față de situația economică. În decembrie 2022, 16% dintre respondenți au susținut că Ungaria se află într-o…



Sursa: www.hotnews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri