9.3 C
București
luni, 27 martie 2023

Povestea emoționantă a celor trei frați din Filiași. ”A vrut să își ajute mama să mai facă un ciubuc”

Publicat pePoveste celor trei frați din Filiași a devenit virală pe rețelele de socializare și nu numai. Oamenii cu suflet încă mai există, iar bucuria de pe chipul celor mici este dovada vie că micile gesturi valorează enorm.

Cu ajutorul unei asociații non-profit, viața oamenilor nevoiași din Filiași s-a schimbat în bine. De această dată, este vorba despre trei frați, frați ce sunt nedespărțiți și care au atras atenția oamenilor cu suflet. Trăiesc de pe o zi pe alta și se chinuie să-și ajute părinții, așa cum pot. Au o vârstă fragedă, iar puterilor lor fizice sunt limitate, însă, nu ezită să pună „osul la treabă” atunci când vine vorba de 1 leu în plus, ori de o bucată de pâine.

Vezi și: CARE ESTE MOTIVUL PENTRU CARE UN MILIONAR I-A OFERIT 100.000 DE DOLARI UNEI PASAGERE DIN AVION. REACȚIA FEMEII L-A UIMIT

Cei trei frați din Filiași trăiesc de pe o zi pe alta

Deși sunt obișnuiți să primească ceva de mâncare, în schimbul vreunui serviciu, oamenii nu pot trece cu vederea inocența pe care, încă, o păstrează în privire copiii. Un cetățean cu suflet și-a ”blindat” buzunarele cu bomboane pentru cei mici și le-a făcut o bucurie de zile mari.

Nea Cristi, cel care le face poftele atunci când are ocazia, a fost întâmpinat cu îmbrățișări și mulțumiri din partea celor trei frați. Imaginea de pe Facebook, arătând cât de fericiți sunt cei mici, a devenit virală pe rețelele de socializare.

”O altă zi cu peripeții! Mi-am umplut buzunarele cu bombonele pentru cei mici, este plăcerea lor și nu o voi evita. Poate că nu sunt cele mai sănătoase, dar aduc bucurii cât pentru un an întreg. La ieșire am fost întâmpinat cu îmbrățișări și glasul pițigăiat al Andreei: “Nea Cristi, uite ce am pățit aici!”

Am privit-o atent și în timp ce o compătimeam, mi-a răspuns pentru a mă liniști: “Eu nu sunt supărată! Acum sunt o indiancă!”

A vrut să-și ajute mama… să mai facă un ciubuc. O vecină le-a promis că le va da câțiva bănuți, dacă vor căra câteva găleți cu apă. Ce-i drept, ele au încercat, faptul că nu au reușit și au picat, a venit la pachet cu riscul de a munci! Am încercat să le explic asta în termeni mari pentru cei mici, astfel încât să înțeleagă”, se arată în mesajul de pe Facebook al organizației Povestea mea.

Vezi și: NOUA ESCROCHERIE CARE PRODUCE PAGUBE URIAȘE ÎN ROMÂNIA. CUM AU ACȚIONAT DOI BĂRBAȚI CA SĂ OBȚINĂ RAPID O SUMĂ URIAȘĂ

Sursa: www.cancan.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri