12.9 C
București
vineri, 17 mai 2024

POVESTEA puștiului care, la doar 7 ani, reprezintă România la Campionatul Mondial de Șah. Peste 100 de trofee obținute la sportul minții

Publicat pe


Cine a spus că performanța are vârstă? Mai ales când ești față în față cu tabla de șah, iar sportul minții te provoacă la cote maxime? Să fie „pionul” sau „calul”? „Nebunul” sau „Regina?”

Aaron Drăgoi are doar 7 ani și este deja multiplu campion național și vicecampion la sportul minții. A adunat peste 100 de trofee, după multe partide încheiate cu „șah mat”. Talentul lui Aaron Drăgoi strălucește pe tabla de șah, cu fiecare piesă mutată, pregătindu-se acum să reprezinte România la prestigiosul Campionat Mondial de Șah. În spatele performanței se ascund, ca de obicei, multe ore de pregătire și sacrificii financiare făcute de familie.

Micul șahist dovedește din plin că pasiunea, disciplina și dedicarea pot transforma visurile în realitate, indiferent de vârstă.

Recent, Aaron Drăgoi a fost înscris în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”, desfășurată la nivel național de Fundația Dan…



Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri