17.7 C
București
duminică, 14 aprilie 2024

Prefectul Rareș Hopincă intervine în scandalul protestului aprobat în București: ”Mitingul nu este al fermierilor, este al doamnei Șoșoacă”

Publicat peÎn timp ce Nicușor Dan a aprobat un protest al fermierilor și transportatorilor în Piața Constituției, prefectul Rareș Hopincă susține că mitingul este al senatoarei Diana Șoșoacă.

”În opinia mea, cererea depusă respectă prevederile legale. Dacă dânsul consideră că acest protest se poate organiza în București, nu am motive să îl contrazic”, a declarat Rareș Hopincă, prefectul Capitalei, la Sinteza Zilei.

Totuși, prefectul susține că acest miting este unul politic.

”Protestul este, fără echivoc, organizat de doamna senator Șoșoacă, prin două persoane apropiate dânsei: un domn Bogdan Petre și Alexandru Duțu. De altfel, pe data de 12 ianuarie, doamna Șoșoacă, împreună cu domnul Bogdan Petre, prin avocat Duțu, au depus o cerere similară, de organizare a unui protest în Piața Victoriei cu o sumedenie de oameni.

Acea cerere a fost respinsă, pentru ca peste alte două-trei zile să revină doar domnul Bogdan Petre, prin cererea care a…Sursa: www.antena3.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri