16.1 C
București
luni, 20 mai 2024

Premierul Republicii Moldova: “Până în 2030, când vom fi pregătiţi să devenim membru al UE, vrem să fim una dintre ţările cele mai prietenoase cu afacerile din uniune”

Publicat pe


Republica Moldova și-a stabilit ca, până în 2030, când țara ar putea să fie pregătită să devină membru al Uniunii Europene, să fie una dintre ţările cele mai prietenoase cu afacerile din UE, a declarat, joi, premierul Dorin Recean, la o conferinţă de specialitate, transmite Agerpres.

“Mă bucur enorm să văd astăzi că ceea ce am început acum 34 de ani, cu ceea ce numim simbolic ‘Poduri de flori’, cu România devin acum proiecte specifice cu poduri din beton şi metal, poduri digitale, conducte de gaz, linii electrice de înaltă tensiune. Acesta este un proces de integrare care ajută atât Moldova, cât şi România să se integreze din ce în ce mai mult. În acest moment, facem parte dintr-o regiune foarte volatilă, ştim cu toţii asta, din cauza agresiunii brutale a Rusiei în Ucraina, dar sunt încrezător că, în acest ansamblu, există oameni care pot citi cifrele acestei volatilităţi, prin oportunităţile pe care le aduc. Sunt convins că…



Sursa: economedia.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri