26.1 C
București
vineri, 30 septembrie 2022

Președintele Forța Dreptei susține că PNL a ajuns să fie un „partid captiv”

Publicat pe


Sursa foto: Facebook

Președintele Forța Dreptei Ludovic Orban a declarat, duminică seară, la România TV, că debarcarea lui Cîțu din fruntea partidului are aspectul „unei lovituri dată de o huntă militară.”

Acesta e de părere că cei care, la început, s-au arătat că îl sprijină pe fostul lider PNL, de fapt îl ascultau pe Iohannis.

„Ei nu au făcut decât să execute comenzile de la Cotroceni. Acum PNL e ocupat cu Ciucă. M-am exprimat plastic că PNL nu mai există. Cu președinte Militar (…) asistăm la o confiscare clară”, a declarat Orban.

Totodată, acesta a mai precizat că PNL nu mai are nicio legătură cu PNL-ul istoric, precizând că „asistăm” la o reuniune a fostului FSN.

„Iohannis a adus PSD la putere și a impus partidocrația din PNL care face adevărată întrecere în a-l asculta pe Iohannis. Eu acuma îl înțeleg pe Ciucă. Văzând cum s-a purtat Iohannis cu colaboratorii lui, văzând cum l-au executat pe Cîțu, cred că se gândește și el că va fi aruncat la gunoi așa cum a fost aruncat și Cîțu”, a spus Ludovic Orban, potrivit știripersurse.ro.

Florin Cîțu și-a dat demisia din fruntea partidului PNL

În intervenția sa, fostul lider PNL a precizat că partidul își va pierde tot mai mult din intensitate, ajungând să fie, într-un final, „o anexă” a PSD. Mai mult, președintele Forța Dreptei e de părere că Nicolae Ciucă reprezintă garanția că PNL va face „tot ce cere chiriașul de la Cotroceni.”

„Cîțu mai deranja pe cei de la PSD. Ciucă e un președinte nu pentru liniștea PNL ci pentru liniștea PSD”, a precizat Orban.

De asemenea, fostul premier a fost sigur că Florin Cîțu va fi schimbat deoarece el nu a avut niciodată calitățile necesare pentru a fi liderul PNL.

„Cîţu a fost o unealtă care a fost folosită de Iohannis şi de nomenclatura pentru a mă schimba pe mine şi pentru a pune în practică un proiect profund nociv pentru societatea românească şi antidemocratic şi antiliberal, cum a fost alianţa cu PSD. Cîţu a fost executat fără proces”, a mai spus Orban.

Citește și: Rareș Bogdan laudă decizia lui Cîțu de a demisiona de la conducerea PNLSursa: zin.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri