18.6 C
București
duminică, 19 mai 2024

Președintele Klaus Iohannis se întâlnește cu Joe Biden la Casa Albă, unde va sărbători 20 de ani de când România este membră a NATO

Publicat pe


Președintele României, Klaus Iohannis, se va afla, în perioada 7-8 mai, într-o vizită de lucru la Washington, DC. El va fi primit marți, la Casa Albă, de către președintele SUA, Joe Biden.

Timp de două zile, în 7 și 8 mai, președintele României, Klaus Iohannis, se va afla într-o vizită de lucru la Washington, DC. Iohannis va fi primit marți, la Casa Albă, de către președintele SUA, Joe Biden.

Preşedintele Biden îi va mulţumi preşedintelui Klaus Iohannis pentru că a găzduit militari americani în România şi va recunoaşte numeroasele contribuţii pe care România, un aliat ferm al NATO, le-a adus la securitatea pe flancul estic al Alianţei, în special în regiunea Mării Negre, notează Casa Albă. 

”Vor fi discutate teme prioritare ale agendei internaționale și bilaterale. Un loc aparte în schimbul de opinii al celor doi șefi de stat îl va ocupa situația din Ucraina și din bazinul Mării Negre, precum și întărirea securității în…



Sursa: www.antena3.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri