15.4 C
București
vineri, 17 mai 2024

Preşedintele Uniunii Crescătorilor de Păsări: Avem ouă suficiente pentru Paști şi la preţuri rezonabile/ Unde sunt cele mai ieftine și cele mai scumpe ouă

Publicat pe


Oferta de ouă este suficientă şi la preţuri rezonabile în această perioadă a Sărbătorilor Pascale, chiar dacă românii consumă cu 50% mai mult decât într-o lună obişnuită, susţine preşedintele Uniunii Crescătorilor de Păsări din România (UCPR), Ilie Van.

“Avem ouă suficiente pentru Sărbătorile Pascale şi la preţuri rezonabile. Vindem cu 50% mai mult decât într-o lună obişnuită. Dacă un român mănâncă în medie 20 de ouă pe lună, acum consumul creşte la 30 de ouă, iar acesta este asigurat 100% din producţia internă. Ouăle sunt sănătoase, de calitate şi proaspete”, a declarat, pentru Agerpres, Ilie Van.

Acesta a precizat că fiecare român poate afla trasabilitatea ouălor dacă citeşte codul alfanumeric de pe aceste produse.

“Fiecare român, dacă citeşte codul alfanumeric, poate găsi în câteva minute pe telefon cine a furnizat oul respectiv. Din punctul acesta de vedere oul este cel mai sigur produs care se pune pe…



Sursa: economedia.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri