5.4 C
București
luni, 28 noiembrie 2022

Prețurile restaurantelor din Mamaia au explodat! Cu câți lei se vinde un singur mic la terasele din centrul stațiunii

Publicat peSezonul estival continuă, iar turiștii sunt tot mai dezamăgiți de prețuri. Cei care doresc să mănânce la terasele din centrul stațiunii trebuie să scoată din buzunar o sumă uimitoare. Este surprinzător câți lei trebuie să scoți din buzunar pentru un singur mic.

Nu doar cazările au atins niște scoruri mari, ci și mâncarea din restaurante a devenit din ce în ce mai scumpă.

Cât costă un singur mic la terasă în Mamaia

Într-unul dintre cele mai renumite restaurante din centrul stațiunii Mamaia, din zona Cazinoului, un singur mic costă 6,5 lei. În acest preț nu intră muștarul și nici o felie de pâine. Dacă punem la socoteală și o băutură, cei care au poftă de mici, au nevoie să dețină ceva finanțe.

Tot la aceeași terasă, coastele de porc se vând pentru suma de 54,5 lei, o ceafă de porc în sos vânătoresc și piure costă 54,5 lei, iar un burger (cu cartofi prăjiți) pornește de la 46,5 lei și poate ajunge până la 50,5 lei, notează Cancan.

Prețul unui mic dejun în Mamaia

Unul dintre renumitele restaurante de pe malul mării oferă o porție de ouă ochiuri cu bacon și zucchini, ce cântărește doar 250 de grame și costă 29 de lei.

Mai mult, în zona cluburilor din Mamaia, la o terasă, o omletă din două ouă, bacon și cașcaval se vinde acum cu 45 de lei. Așa că, dacă vrei să bei și o cafea sau o apă, plus să mai mănânci și ceva dulce, nota de plată te va da pe spate.Sursa: www.b1tv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri