4.1 C
București
marți, 5 decembrie 2023

Previziuni rune, mesaje de la pietrele magice. INGUZ aduce o nouă viaţă, MAUTHIZ are conotaţii negative. Cine are marele benefic PERTH

Publicat pePreviziuni rune, mesaje de la pietrele magice. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru sambata 5 august 2023:

In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Citeşte şi: Horoscop Urania 5-11 august 2023. Perioadă de animozităţi, probleme financiareşi de sănătate. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

ETALARE RUNE pentru BERBEC

Runa etalata – INGUZ. Runa este conectata cu energia lui Inga, divinul feminin si este simbolul genitalelor feminine, a tot ce inseamna fertilitate si creativitate. Creatia este feminina si este o stare de a fi. Tot ce facem inseamna creatie si viata: muncim, cantam, speram, plangem, gandim, radem, mergem, ne odihnim, suntem. Runa iti vesteste frumoase realizari pentru tot ce creezi. Este posibila si crearea unei noi vieti. Lasa-te aprins de focul creatiei.

ETALARE RUNE pentru TAUR

Runa etalata – MAUTHIZ: Desi, aparent, aceasta runa are conotatii negative, in realitate, ea atrage atentia asupra unei situatii din care trebuie sa scapi. Chiar daca infatiseaza o lipsa, ea iti transmite mesajul ca trebuie sa faci ceva pentru a scapa, a indeparta aceasta lipsa, fie din campul spiritual, fie din viata…Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri