-1.6 C
București
marți, 5 decembrie 2023

Prigojin le-a pregătit un cadou foștilor angajați. Ce conține ”pachetul de despărțire” FOTO

Publicat pe


Miercuri, 05 Iulie 2023, ora 18:21

647 citiri

Evgheni Prigojin FOTO Twitter/Nexta

Unii angajați din imperiul media al fondatorului Wagner, Evgheni Prigojin, au primit un ”pachet de despărțire” drept cadou după ce șeful mercenarilor a plecat în Belarus, fiind nevoit să renunțe la afacerile din Rusia.

Informații despre acest lucru au apărut pe canalul de Telegram rusesc VChK-OGPU, fiind distribuite de analistul militar britanic Chris Owen.

Potrivit sursei citate, pachetul conține un baros de lemn în miniatură, un set de autocolante cu însemne ale grupării Wagner și o brățară cu sloganul „Onoare, Patria-mamă, Curaj”.

Barosul a devenit un simbol al grupării de mercenari după ce, anul trecut, în mediul online a apărut un video cu momentul în care un membru Wagner a fost ucis cu un baros de camarazii săi. Chris Owen notează că barosul a devenit un mod de a exprima susținerea pentru ”operațiunea militară specială”, omercianții online din Rusia oajungând să vândă, printre altele, miniaturi decorate cu cranii și vândute în sicrie decorative.

În opinia administratorilor canalului VChK-OGPU, prin ”cadoul” făcut, Prigojin ar fi vrut să transmită mesajul că foștii angajați îi vor rămâne îndatorați pentru totdeauna.

Recent, Holdingul Patriot, care include mass-media asociată cu Evgheni Prigojin, inclusiv RIA FAN, a anunțat că se închide.

Sursa: ziare.com

Mai multe stiri

Ultimele Stiri