25.9 C
București
miercuri, 10 august 2022

Prima Luna noua a Noului an astrologic. Ritualuri de purificare. Ce trebuie sa faci si de ce!

Publicat peVineri 1 aprilie 2022 este prima Luna noua a Noului an astrologic. Este momentul pentru un nou inceput. Si, ca la fiecare inceput, e nevoie de o minte clara si de un suflet limpede. Profita de acest moment al Lunii noi, prima din noul an astrologic inceput la echinoctiul de primavara si urmeaza aceste ritualuri de purificare!

Horoscop. 5 semne zodiacale care se îmbogăţesc în acest an. Norocul este de partea lor
Cand sa faci ritualurile de purificare?
Fiecare Luna noua este momentul unui nou inceput. De aceea, ritualurile de purificare in aceasta zi de elibereaza de trecut pentru a putea merge inainte fara „bagaje”. Poti face ritualul fie in seara de dinaintea Lunii noi sau in dimineata urmatoare. Insa, ar fi perfect daca ai putea face acest lucru fix in momentul acesteia. Trebuie doar sa tii cont ca acest lucru poate inseamna ca este noaptea tarziu sau dimineata foarte devreme.

Ce trebuie sa faci?
Energia Lunii noi „sapa” in straturile personalitatii fiecaruia si scoate la suprafata „miezul”, nevoia primordiala. Sentimentul poate fi neplacut, deoarece nu toata lumea este dispusa sa scoala la lumina dedesubturile sinelui. Mai mult, aceasta „sapatura” este ca o „julitura”. Pielea este sensibila pana la vindecare.

Pentru ritual ai nevoie de:
– 10-20 de minute timp liber

– un spatiu confortabil, linistit in care sa te relaxezi

– hartie/agenda, ceva de scris

– orice altceva creeaza o atmosfera meditativa (muzica, haine, arome)

Curatarea trupului
Simpla baie in care sa pui saruri sau spumant, petale de flori sau uleiuri esentiale, insotita sau nu de lumanari parfumate, ajuta la relaxare si la inceputul ritualului. Orice procedeu din rutina ta zilnica de rejuvenare (exfoliere, masca de fata, toaletarea unghiilor etc.) reprezinta un moment in care atentia este indreptata doar spre tine.

Horoscop APRILIE 2022. Poti fugi, dar nu te poti ascunde. Ce spun astrele despre planul amoros
Pregatirea altarului spiritual
Alege o suprafata plana, o masa, o tavita, un scaun, o suprafata, un spatiu pe care sa creezi un altar pe care sa-l mentii pe parcursul intregii luni. Daca spatiul nu iti permite, poti face acest altar pentru o perioada limitata de timp, insa incearca sa nu arunci/ratacesti nimic din piesele acestuia.

Ce sa pui in altar:

– jurnalul (daca ai unul)

– cristale

– carti tarot/oracol

– un talisman

– un obiect care sa simbolizeze ceea ce iti doresti sa manifesti

Foloseste acest loc atunci cand meditezi sau cand vrei sa te relaxezi. In timpul Lunii noi ar trebui sa lasi in urma trecutul si ceea ce nu iti mai foloseste pentru a putea merge inainte in armonie cu lumea inconjuratoare si cu propriile dorinte.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri