13.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024

Prima reacție a motociclistului lăsat invalid de Monica Macovei, după condamnarea primită de fostul ministru al Justiției

Publicat pe


Motociclistul lovit de Monica Macovei, a avut prima reacție după ce judecătorii au decis condamnarea fostului ministru al Justiției.

Bărbatul lovit de Monica Macovei spune că este dezamăgit de pedeapsa pe care aceasta a primit-o, respectiv șase luni cu suspendare în urma accidentului din Mangalia de acum aproape doi ani de zile.

El și-ar fi dorit ca pedeapsa primită de aceasta să fie mai mare, însă speră că măcar toate celelalte măsuri luate în cadrul acestei condamnări să fie duse la bun sfârșit de către Monica Macovei, deși și aici are unele îndoieli pentru că pe lângă această condamnare de șase luni în primul rând, fostul ministru al Justiției trebuie să presteze muncă în folosul comunității timp de 60 de zile.

Recomandare din top articole

Are de ales fie la Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului de la Sectorul 2 din București, fie la Administrația Domeniului Public a Sectorului 2. Ea trebuie să frecventeze…



Sursa: www.antena3.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri