5.2 C
București
marți, 28 martie 2023

Primăria Ghiroda a cumpărat societatea Pescotim

Publicat pe


Primăria Ghiroda a achiziționat joi, 16 martie 2023, societatea comercială Pescotim S.A., aceasta devenind a doua companie gestionată de Consiliul Local Ghiroda, prima fiind Societatea de Administrare a Domeniului Public Ghiroda S.A.

În ultimele șase luni s-au purtat discuții și negocieri cu privire la efectuarea achiziției, iar în urma ultimelor verificări s-a ajuns la un acord în urma căruia comuna Ghiroda, prin Consiliul Local, este noul proprietar al 99.9% din acțiunile Pescotim S.A.

Nou-achiziționata societate va trece printr-o perioadă de tranziție, în care administrația din Ghiroda va trasa principalele linii de acțiune și obiective, urmând să se efectueze o serie de audituri interne pentru a verifica situațiile financiare, de manangement și de control actuale.

“În acest sens, administrația locală își propune ca activitatea Pescotim să fie reluată într-un orizont scurt de timp, urmând ca pe termen mediu și lung, pe luciul de apă existent să se poată începe producția de pește pe sute de hectare. Facem tot ce putem pentru ca societatea să devină una profitabilă și suntem încrezători că va aduce beneficii pentru întreaga comunitate locală, cât și în privința dezvoltării UAT-ului”, transmit reprezentanţii Primăriei Ghiroda.

Sursa: debanat.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri