30 C
București
duminică, 3 iulie 2022

Primăria Timișoara dă jos 130 de semafoare din mai multe intersecții din tot orașul

Publicat pe


Viceprimarul Ruben Lațcău are o veste extraordinară pentru șoferii timișoreni, dar mai ales pentru cei de la SDM, societatea pusă să se ocupe de managementul semafoarelor din oraș. Le va umple stocul de asemenea semafoare cu 130 de bucăți, după ce acestea vor fi date din intersecțiile unde sistemul superperformant montat de administrația Robu nu a funcționat niciodată.

Deocamdată vestea pare să fie la nivel de dorință, se așteaptă doar un accept din partea Poliției Rutiere, a anunțat Lațcău.

”Înainte și după – dăm jos 130 de semafoare inutile. Am spus că vom scoate semafoarele din intersecțiile în care nu au funcționat niciodată și le-am scos. Asta a fost în doar 5 intersecții. Avem de gând să mai punem un număr 13 intersecții pe galben intermitent, să monitorizăm situația 2-3 luni și, dacă nu găsim riscuri de accidentare, să le scoatem și de acolo. Am înaintat această propunere Poliției Rutiere (Inspectoratului Județean) și așteptăm acceptul lor”, spune Lațcău.

Conform viceprimarului, lista intersecțiilor propuse pentru a rămâne definitiv fără semafoare este: Ion Mihalache – Anton Pann, Ion Mihalache – C-tin Titel PetrescuDacilor – Ion Mihalache – Ștefan cel Mare (Piața Traian), 3 August 1919 – Ep. Ioseph Lonovici, Regele Carol I – Ion Ghica, Johann Nepomuk Preyer – Mangalia, Johann Nepomuk Preyer – Crizantemelor, Johann Nepomuk Preyer – Căpitan Damșescu, Ion Barac – B-dul Dâmbovița, Proclamația de la Timișoara – Ep. Augustin Pacha, Proclamația de la Timișoara – Francesco Griselini, Calea Șagului, bretelele din apropierea de Shopping City, Piața Mocioni – trecerea de pietoni de pe B-dul Regele Carol I.

Sursa: debanat.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri