21.3 C
București
vineri, 1 iulie 2022

Primăria Timișoara, prin Agenția de Achiziții Publice SRL, cumpără hârtie igienică și detergenți pentru 13 instituții din subordine


Primăria Timișoara cumpără pentru 13 instituții aflate în subordine hârtie igienică, săpun, detergenți, pastile pentru pisoar și alte asemenea în valoare de maxim 5,8 milioane de lei, în cadrul unui contract valabil trei ani, prin intermediul unor contracte subsecvente, reînnoite la fiecare șase luni. Licitația a fost lansată pe SEAP.

Cumpărarea în sistem centralizat se va realiza prin intermediul SRL-ului cu nume de agenție înființat de Primăria Timișoara. Agenția de Achiziții Publice SRL nu este la primul contract mamut, unul asemănător a fost realizat pentru pixuri și papetărie,

Beneficiarii hârtiei igienice și detergenților sunt Casa de Cultură Timișoara, Poliția Locală, Centrul de Proiecte, Direcția de Asistență Socială, Filarmonica Banatul, Teatrul Maghiar, Teatrul German, Primăria Timișoara.

Contractul are ca scop „Achiziția în sistem centralizat de produse de îngrijire și curățare a clădirilor/facilităților, inclusiv articole igienico-sanitare din hârtie”.

Cei care au lansat licitația estimează valoarea contractului între 2,4 și 5,8 milioane de lei.

Sursa: debanat.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri