1.1 C
București
joi, 1 decembrie 2022

Primarul Fritz a fost primit cu răceală din partea publicului, pe scena concertului Phoenix 60 de ani

Publicat pe


Celebra trupă Phoenix a primit ceea ce merita, un concert aniversar la 60 de ani, pe scena din Parcul Rozelor, de Ziua Timișoarei. Melodiile formației au fost primite excelent, ceea ce nu putem spune despre primarul orașului, Dominic Fritz, atunci când a urcat pe scenă, în cadrul unui gest frumos, pentru a-i dărui lui Nicu Covac, din partea municipalități, o frumoasă statuie cu pasărea Phoenix.

Din păcate, publicul nu a gustat momentul și, în cele câteva ore în care ar fi trebuit să lase deoparte grijile și nemulțumirile aferente vieții de zi cu zi, l-a primit pe edilul șef al Timișoarei cu răceală și cu … sunete aferente unor asemenea si momente de protest. Discursul primarului a continuat, acesta s-a menținut în afara „răcelii” publicului, păstrându-și calmul. Apoi a cerut publicului să lase deoparte politica și să sărbătorească Phoenix.

Bună seara! Astăzi nu facem politică, dragilor. Astăzi îi sărbătorim pe cei care de 60 de ani ne dau bucurie, ne dau curaj și ne dau muzică frumoasă. Mulțumim mult pentru tot ce ați făcut pentru Timișoara. Țineți treaz spiritul Timișoarei și pentru asta primiți această sculptură frumoasă Phoenix 60. La mulți ani Timișoarei, la mulți ani Phoenix!”, a anunțat Fritz la microfon.

E clar că momentul nu a căzut deloc bine pentru eveniment în sine, probabil că nici nu ar fi trebuit să apară într-un astfel de moment…

O concluzie a fost trasă chiar de prezentatorul spectacolului, Florin Mihoc. „Mulțumim din suflet pentru civilizația orașului ăstuia construită nu numai în 60 de ani. E important să fim împreună și măcar de ziua noastră să ne amintim de lucrurile care ne leagă, care ne fac să ne zâmbim unii celorlalți. De aceea vă mulțumesc”, a spus cel mai prezent prezentator de show-ul în aer liber timișorene.

 

 

Sursa: debanat.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri