25.5 C
București
miercuri, 6 iulie 2022

Primarul pro-rus al unei localități din Ucraina, găsit mort, împușcat în inimă 

Publicat pePotrivit lui Gherașcenko, cauza preliminară a morții ar fi o împușcătură în piept, în zona inimii, scrie hotnews.ro.

„Pe 01.03.2022, soția sa a depus o cerere că a fost răpit de persoane necunoscute în haine de camuflaj”, scrie Gherașcenko.

În 2014, Vladimir Struk a fost un susținător activ al „Republicii Populare Lugansk”. În ultima săptămână, el a susținut activ poziția pro-rusă, și încerca să atragă de partea sa și alți susținători din elita politică regională, mai menționează Anton Gherașcenko, pe pagina sa de Facebook.

Informațiile privind moartea sa au fost confirmate și de ziarul rusesc ”Pravda”, care o prezintă sub titlul: Naziștii din Ucraina au început masacrele: primarul din Kremennaya a fost ucis.

Volodymyr Struk, care conducea administrația orașului Kremennaya, a fost găsit ucis pe teritoriul controlat de Kiev. Fotografia împușcării Volodymyr Struk a fost publicată de fostul comandant al unității ucrainene neonaziste „Regimentul Azov” (organizația este interzisă în Rusia) Maxim Zhorin, notează Pravda rusă. Sursa: www.realitatea.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri