1 C
București
vineri, 2 decembrie 2022

Primele declarații ale lui Dani Mocanu după decizia judecătorilor: ”Mii de mulțumiri instanței că a judecat corect”

Publicat pe


Un judecător pentru drepturi şi libertăţi i-a despărţit azi-noapte pe cântăreţul de manele Dani Mocanu şi pe fratele său.

Pe primul l-a plasat în arest la domiciliu, iar pe celălalt în arest preventiv pentru 30 de zile.

Cei doi sunt cercetaţi pentru tentativă de omor, după ce au bătut cu bestialitate un bărbat, într-o benzinărie de la marginea orașului Pitești.

Aproape de miezul nopţii, Dani Mocanu a ieșit din Tribunalul Argeş pe ușa pe pe care o folosesc magistrații.

Citește și


dani mocanu

Dani Mocanu: „Foarte mulțumit sunt de decizia instanței și îi mulțumim pe această cale. Se face dreptate. Până la urmă asta este, a lovit fratele meu în disperare. S-a autoapărat, a lovit în disperare, asta este, va plăti dacă se va considera până la final că se va reține această infracțiune. Mii de mulțumiri instanței că a judecat corect.”

În timp ce el a fost plasat în arest la domiciliu, pe numele fratelui său a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Nando Mocanu: „Stați voi liniștiți, gata. Se face dreptate”

Tatăl, fraţii şi prietenii care îl aşteptau l-au aplaudat zgomotos, după ce a fost urcat în maşina poliţiei.

Viorel Mocanu: „Îi mulțumesc în primul rând lui Iisus Hristos că e fiul lui Dumnezeu, ne-a făcut pe toți oamenii după chipul și asemăarea Sa și ultimul cuvânt îl are domnul Iisus. Și mulțumesc oamenilor din justiție”.

Dani Mocanu nu a vrut să spună la ce adresă va sta în arest şi nici ce a declanşat scandalul din benzinărie.

Bătaia care i-a adus cântărețului de manele Dani Mocanu acuzațiile de tentativă de omor și tulburarea ordinii publice a avut loc săptămâna trecută într-o stație de carburanți de la ieșirea din Pitești.

Împreună cu fratele lui – Nando – și alți indivizi, interpretul s-a năpustit cu furie asupra unor bărbați cu care înainte avusese o dispută.

În timp ce Dani Mocanu îl ține pe unul dintre rivali, fratele lui îl lovește pe acesta cu o bară metalică. Victima a suferit o fractură de craniu și este încă în spital.

Interpretul de manele a plecat apoi cu fratele lui la Napoli. Când cei doi au revenit în ţară, pe Aeroportul Henri Coandă, i-au aşteptat poliţiştii.

Cu multe încălcări ale legii în trecut, Dani Mocanu a rămas până acum în libertate.

În 2017, a fost prins la volanul unei mașini, deși nu avea permis de conducere și a primit 6 luni de închisoare cu supendare. Acum doi ani a recidivat și dosarul încă se judecă.

Dani Mocanu, un cântăreț cu cazier bogat

Tot în 2017, Dani Mocanu a fost acuzat de proxenetism și constituirea unui grup infracțional organizat. Dosarul este pe rolul Tribunalului Dâmbovița și nu există încă o sentință definitivă. Deocamdată, i-a adus cântărețului doar faimă.

Dani Mocanu: „Sunt supărat, revoltat şi-mi vine să mor. Că m-a văzut toată ţara la televizor. Cu cătuşele de mâini la poliţie. Acuzat pe nedrept de prostituţie.”

A urmat anul 2019 – când interpretul a publicat pe internet un videoclip în care instiga la ură și violență împotriva femeiilor. În acest caz, după 2 ani de procese, a fost amendat penal cu 15 mii de lei.

Într-un alt videoclip, lansat acum doi ani, Mocanu a apărut alături de un leu chinuit. Poliția a deschis un dosar penal pentru cruzime împotriva animalelor, dar cercetările nu s-au încheiat.

Luna trecută, cânterețul a fost reținut după ce a amenințat cu cuțitul un tânăr într-un club din Târgu Mureș, dar judecătorii au hotărât să fie cercetat sub control judiciar. Eliberat din arest, Mocanu a publicat, din mașină, mesaje sfidătoare pe internet.

Dani Mocanu: „Nu vă bucurați prea tare că nu sunt la închisoare. Îmi cer scuze în fața dușmanilor mei dar Dumnezeu nu le face pe plac”.

În dosarul în care Dani Mocanu este acum cercetat pentru tentativă de omor, victima nu a depus plângere. Poliția încearcă să clarifice și motivul conflictului din stația de carburanți.

 Sursa: stirileprotv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri