27.7 C
București
vineri, 30 septembrie 2022

Principesa Margareta și Principele Radu se întâlnesc cu membrii comunității ucrainene din Tulcea

Publicat pe



Majestatea Sa Margareta, președintele va efectua,  miercuri şi joi, o vizită publică, în judeţul Tulcea. Aceasta va fi însoţită de Principele Radu.

Miercuri, de la ora 16, Majestatea Sa se va întâlni cu membrii comunităţii ucrainene din Tulcea, și se va afla la filiala Crucii Roşii Române din Tulcea.

În urmă cu o săptămână, preşedintele Crucii Roşii Române, Majestatea Sa Margareta, a vizitat tabăra mobilă pentru refugiaţi din Siret.

La începutul acestei sãptãmâni, Majestatea Sa Margareta l-a primit, la Palatul Elisabeta, pe reprezentantul ad-interim al Înaltului Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi (UNHCR) în România, Pablo Zapata, pe agenda discuţiilor figurând acţiunile comune în sprijinul refugiaţilor din Ucraina, relatează Agerpres.

„De la începutul conflictului armat în Ucraina, Majestatea Sa şi-a adus aportul la efortul autorităților române pentru soluționarea problemelor generate de criza umanitară.

Majestatea Sa s-a alăturat societăţii civile pentru a ajuta cetăţenii ucraineni de pe teritoriul României şi a le asigura un sprijin umanitar constant şi de durată”, spun reprezentanții Casei Regale.



Sursa: www.b1tv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri