16.5 C
București
marți, 30 mai 2023

Prins beat la volan, Ilie Năstase jignește o jurnalistă: „Dacă dumneata trăiești în țara asta comunistă, ești o comunistă. Hai! Du-te dracu de proastă!”

Publicat peIlie Năstase a jignit, vineri, o jurnalistă a postului Digi24 care îl sunase pentru a-i cere o poziție după ce poliția l-a prins iar băut la volan. El a spus nervos că legislația din România, spre deosebire de cea din alte țări, e proastă, pentru că nu te lasă să conduci nici dacă ai băut doar o bere.

„Toți prietenii mei…”, a dat el să spună, iar când jurnalista l-a întrebat dacă practic spune că amicii săi se urcă beți la volan, Năstase a replicat: „Doamnă, sunteți prea tânără și prea proastă ca să înțelegeți. Dacă v-am răspuns, sunteți o idioată. E bine? Țările civilizate au voie. Dacă dumneata trăiești în țara asta comunistă, ești o comunistă. Hai! Du-te dracu de proastă!”

Ilie Năstase denunță „securismele” din România

Fostul tenismen a spus că a primit o amendă de 600 de lei și o lună suspendarea carnetului pentru că i-a ieșit la alcooltest 0,021. Or „trebuie să iasă 0. Nu ai voie nicio picătură”.

„Nu am fost prins băut la volan. Am băut două beri. Am primit o amendă, dar cei care m-au urmărit, m-au așteptat acolo două ore și au sunat la 112 să spună că am ieșit din restaurant. M-au urmărit până aproape de mall Băneasa și acolo au sunat la 112 și cei de la 112 au sunat la Poliție să oprească. Au mai făcut această chestie și acum câteva zile, cu soția mea. Acești oameni sunt niște nemernici pentru că nu faci așa ceva.

Ca cineva să vină să te pârască, mi se pare incredibil și pentru asta am decis să plec din România. Nu e prima dată când mi se face chestia asta. O să vin cu dovezi. Soția mea a plecat de acasă cu două milioane. Avea în geantă 350.000 de euro. Este periculos. Cineva care aude se duce și îi dă în cap”, a spus Ilie Năstase la Digi24.

El a mai afirmat că e „securism” faptul că a fost turnat de cineva la Poliție că tocmai ieșise dintr-un restaurant.

Ilie Năstase jignește o jurnalistă

Fostul tenismen a mai afirmat că în țările civilizate ai voie să urci la volan dacă ai băut doar două beri și că ar trebui să copiem și noi modelul lor.

Jurnalistă Digi24: Asta este legislația de la noi.

Ilie Năstase: Este o legislație proastă, doamnă. Spuneți-mi și mie un român care nu bea o bere sau două și se suie la volan. Spuneți-mi unul că eu nu prea știu. Toți prietenii mei…

Jurnalistă Digi24: Deci toți prietenii dumneavoastră consumă alcool și se urcă la volan? Asta îmi spuneți?

Ilie Năstase: Doamnă, sunteți prea tânără și prea proastă ca să înțelegeți. Dacă v-am răspuns, sunteți o idioată. E bine? Țările civilizate au voie. Dacă dumneata trăiești în țara asta comunistă, ești o comunistă. Hai! Du-te dracu de proastă!Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri