5.5 C
București
vineri, 9 decembrie 2022

Probleme la trenul Arad – Mangalia, cu sute de minute întârziere

Publicat peARAD. Trenul trebuia să plece duminică, la ora 18:18, de la Arad, și să ajungă azi dimineață, la 10:43, la Mangalia. Conform informațiilor de pe site-ul cfrcalatori, acesta a ajuns la Constanța cu 247 de minute întârziere, unde era programat să ajungă la ora 8:48.

CFR Călători a emis o informare de presă legată de această situație.

„CFR Călători informază ca urmare a disfuncționalităților apărute din cauza vremii nefavorabile în circulația feroviară în ziua de 14 august, trenul IRN 1922 a plecat cu întârziere din stația Arad către Mangalia.

Pe parcursul călătoriei în Copăcioasa – Pojogeni ca urmare a lovirii rezervorului principal de un corp străin pe calea ferată s-a produs o pierdere de aer la acesta ceea ce a generat oprirea trenului. Conform procedurilor aferente unor asemenea situații, mecanicul a solicitat locomotivă de ajutor. Siguranța și securitatea pasagerilor și a personalului propriu nu au fost puse în pericol. Trenul a înregistrat o întârziere suplimentară de 100 de minute și a plecat cu o locomotivă de ajutor acumulând în total o întârziere de 230 de minute.

CFR Călători a dispus un dosar de cercetare pentru a se depista cauzele obiective și subiective care au generat întârzierea totală.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate și le mulțumește pentru înțelegere.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:
• 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
• numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
• în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
• pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
• pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
• la personalul nostru din staţii”, a anunțat CFR Călători pe site.

Sursa: www.aradon.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri