12.7 C
București
luni, 20 mai 2024

Problemele tehnice la verificarea pașapoartelor au blocat mai multe aeroporturi din Marea Britanie. Ministrul britanic de Interne exclude un atac cibernetic

Publicat pe



Mai multe aeroporturi din Marea britanie au avut probleme tehnice la sistemele de control la frontieră. Ministrul britanic de Interne a transmis printr-un comunicat de presă că problemele tehnice nu au fost cauzate de un atac cibernetic.

Care au fost aeroporturile afectate de problemele tehnice

Forțele de frontieră din Marea Britanie s-au confruntat cu o problemă tehnică la nivel național, la verificarea pașapoartelor în noaptea de marți spre miercuri.

Cele mai mari aeroporturi din Marea Britanie inclusiv Heathrow, Stanstead şi Londra Gatwick din sudul Angliei, Manchester din nordul Angliei şi Edinburgh din Scoţia, au transmis că au fost anunțate de problema verificării pașapoartelor, iar personalul lucrează cu oficialii Forțelor de Frontieră pentru a o rezolva.

Cel mai mare aeroport din Marea Britanie, Heathrow, a anunțat că sistemele de verificare funcționează în perimetri normali și operațiunile vor fi reluate în mod normal în cursul…



Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri