4 C
București
miercuri, 6 decembrie 2023

Procedura pentru acordarea ajutoarelor de încălzire destinate persoanelor nevoiașe se află în plină desfășurare la Sectorul 4

Publicat pe


Sectorul 4 al Municipiului București, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului cu sprijinul Totul Verde. S.A., a început distribuirea de material lemnos către persoanele/familiile cu venituri mici de pe raza teritorială a acestuia.

Cererile se depun în continuare, fie online, fie direct la sediul Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4, din Bulevardul Metalurgiei Nr. 12-18, Grand Arena Mall, etaj 1, unde se și oferă ajutor la întocmirea dosarelor.

Toate informațiile referitoare la actele ce trebuie depuse la dosar sunt disponibile accesând următorul link – https://dgaspc4.ro/servicii/ajutoare-pentru–nc-lzirea-locuin-ei?

”Colegii de la Totul Verde au dus lemnele la oamenii nevoiași din Sectorul 4! Nu lăsăm pe nimeni în urmă și nu o vom face niciodată”, a anunțat primarul sectorului 4, Daniel Băluță, pe pagina oficială de facebook!

Înscrierile pentru acordarea ajutoarelor de încălzire a…Sursa: www.national.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri