22.3 C
București
duminică, 19 mai 2024

Produsele împotriva insectelor, un pericol pentru sănătate. Metode naturale pentru a alunga muștele și țânțarii din casă

Publicat pe


Medicul Radu Țincu a explicat, în emisiunea Sfat de sănătate, cum ne putem proteja corect de insecte, astfel încât să nu ne intoxicăm cu substanțele folosite, uneori, în exces pentru îndepărtarea acestora din locuință.

Medicul toxicolog Radu Țincu a vorbit, în cadrul rubricii Sfat de Sănătate, prezentată de Andreea Cigolea, despre pericolul la care ne expunem atunci când folosim sprayuri pentru îndepărtarea insectelor din locuință.

„Vorbim despre substanțe toxice, pentru că altfel nu ar putea să-și exercite efectul. De multe ori, oamenii cumpără produse folosite în agricultură pentru a scăpa de dăunătorii din locuință, fără să conștientizeze că acele substanțe au nevoie de un spațiu mult mai larg  pentru administrare și au o concentrație ridicată.

Pe de altă parte, sprayurile cumpărate de la supermarket sunt și ele toxice și pot să creeze complicații. Fiind sub formă de vapori, aceste substanțe se absorb foarte repede la…



Sursa: www.antena3.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri