14.3 C
București
sâmbătă, 2 decembrie 2023

Prognoza meteo ANM! Cum va fi vremea în perioada următoare

Publicat pe


Prognoza meteo ANM! Se încălzește din nou

Potrivit prognozei pe două săptămâni publicată luni de ANM, se așteaptă ca vremea să înceapă să se încălzească în prima parte a perioadei de prognoză.

Cu toate acestea, se va înregistra o tendință de răcire spre jumătatea lunii septembrie.

Prognoza meteo Banat

La începutul prognozei, temperaturile vor crește, rezultând temperaturi medii diurne de 28-30 de grade și nocturne de 12-14 grade. Pe măsură ce vom avansa spre jumătatea lunii septembrie, tendința se va schimba spre temperaturi maxime medii mai scăzute, de 26-27 grade.

Există o probabilitate substanțială de ploaie în prima parte a perioadei și din nou după data de 13 septembrie.

Prognoza meteo Crișana

Prognoza indică o tendință de încălzire care la începutul primei săptămâni. Se așteaptă ca temperaturile medii regionale diurne să se situeze în jurul valorii de 29 de grade, cu o ușoară schimbare spre temperaturi ușor mai scăzute, în jur de 25-26 de grade, în ultimele zile ale celei de-a doua săptămâni. Între timp, temperaturile nocturne se vor menține în jurul valorii de 12-14 grade.

Se anticipează că ploile vor fi destul de probabile în primele zile ale primei săptămâni de prognoză și din nou începând cu mijlocul celei de-a doua săptămâni de prognoză.

Prognoza meteo Transilvania

În prima săptămână ne putem aștepta la o tendință de încălzire. Temperaturile medii diurne regionale se vor stabiliza la aproximativ 26 de grade, cu o ușoară schimbare spre temperaturi mai scăzute, în jurul a 24-25 de grade, în ultimele zile ale celei de-a doua săptămâni.

Temperaturile nocturne vor tinde să se situeze în medie în jurul valorii de 9-11 grade.

Se anticipează o probabilitate crescută de ploaie în prima parte a primei săptămâni de prognoză, probabilitatea persistând de la mijlocul celei de-a doua săptămâni încolo.

Sursă: Dreamstime

Prognoza meteo Maramureș

Așteptați-vă ca vremea să se încălzească treptat la începutul primei săptămâni de prognoză, rezultând temperaturi medii regionale diurne cuprinse între 26 și 28 de grade, iar cele nocturne se vor situa în jurul a 11-13 grade.

Cu toate acestea, pe măsură ce se apropie jumătatea lunii septembrie, va exista o tendință vizibilă de răcire a temperaturilor maxime medii, care vor scădea la aproximativ 24-25 de grade.

Pregătiți-vă pentru o probabilitate notabilă de ploaie în faza inițială a acestei perioade și după data de 14 septembrie.

Prognoza meteo Moldova

Pe măsură ce începe perioada de prognoză, se așteaptă o creștere treptată a temperaturilor. Media regională a temperaturilor maxime va ajunge la 26-27 de grade, cu excepția ultimelor zile ale celei de-a doua săptămâni de prognoză, în care se va instala o ușoară tendință de răcire, care va aduce temperaturile în jurul valorii de 24-25 de grade.

Temperaturile nocturne se vor situa în…Sursa: www.capital.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri